Ege Postası
Geri

Ege’de Son Söz'e OHAL'den kapatma! 

OHAL kararına göre Fethullahçı Terör Örgütüne (FETÖ/PYD) aidiyeti, iltisakı ve ya irtibatı olarak kapatılan gazeteler arasında Ege’de Son Söz'de yer aldı. Kapatma kararı İzmir medyasında şok etkisi yaratırken, kapatma kararı ile ilgili açıklama imitiyaz sahibi Fahrettin Dokak'tan geldi Ege’de Son Söz Gazetesi'ne OHAL'den kapatma! 
Ege’de Son Söz'e OHAL'den kapatma! 
Haberler / İzmir
28 Temmuz 2016 Perşembe 02:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Ege’de Sonsöz Gazetesi için OHAL kararnamesi gereği kapatma kararı alındı. Karar devletin ilgili birimlerince uygulandı.

Ege’de Son Söz adına imtiyaz sahibi Fahrettin Dokak'tan açıklama geldi. Dokak kendisine ait facebook sitesinden "Zorunlu açıklama" diyerek yaptığı açıklama şöyle;


"Ülkemizin karşı karşıya kaldığı alçak darbe girişiminin ardından olağanüstü bir süreçten geçiyoruz. Kurunun yanında yaşın da yandığı, at iziyle it izinin karıştığı bir süreci yaşıyoruz. Değerli okuyucularımız... Sevgili dostlar. Türkiyenin bütünlüğüne kast etmiş, milletine silah çekmiş, masum insanları gözünü bile kırpmadan şehit etmiş, gözü dönmüşler çetesine karşı Egede Sonsöz ailesi olarak ilk günden itibaren gereken duruşu gösteriyoruz. Ancak akşam saatlerine öğrendiğimiz bir haberin de şokunu yaşıyoruz. Egedesonsöz yayın hayatına başladığı 2009'dan bu yana yayın çizgisini bozmamış, demokrasi, hukuk ve evrensel basın yayın ilkelerinden sapmamış, dahası onun bunun özellikle de FETÖ gibi alçak bir yapının gazetesi hiç olmamıştır. Resmi Gazetedeki listeden adımızın silinmesi için gereken hukuki itirazı sabah saatlerinde yapmış olacağız. Türkiye'de Fethullah Gülen denen ihanet şebekesi yöneticisinin bizzat ve adamlarının defalarca dava açtığı, orduya kumpas davalarından itibaren FETÖ yapısının her daim karşısında durmuş bir gazetenin kurucusu ve imtiyaz sahibi olarak inanıyorum ki şimdilik kasıt aramadığımız bu yanlıştan dönülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası